Védőpajzs párásítóval Smart Lashes

SKU
MOIST-FACEMASK
-1%
Különleges Ár 750 Ft Regular Price 760 Ft
In stock
Termék: pajzs párásítóval
Anyag: Párásító, párologtató, párologtató: műanyag
Méret: méret: 16 x 7 cm
Csomagolás: 1 darab
Szállítunk a Monday (09/09/2024) ha a következő határidőn belül rendel .

Hogyan lehet elérni a szempilla hosszabbítás legkényelmesebb alkalmazását, amely biztonságos lesz az Ön és ügyfelei számára, és a szempillák a lehető leghosszabb ideig tartanak?

Alevegő páratartalma nagyon fontos szempont, amely hatással lehet a szempillaragasztó összetevőire és tulajdonságaira. A szempillaragasztónak nedvességre van szüksége a polimerizációhoz, amelyet a környezetéből vesz fel. Ha a levegő páratartalma alacsony, a szempillaspirálok közötti kötések nem lesznek elég erősek. Ezenkívül az alacsony levegő páratartalom közvetlenül befolyásolhatja az Ön és ügyfelei egészségét. A szempillaragasztó gőzök bejuthatnak a légutakba, és irritálhatják a torkát vagy a szemét. A kezek, az arc vagy a szemhéjak bőrét is irritálhatják és kiszáríthatják.

  • A továbbfejlesztett ultrakönnyű arcvédő nagyon hatékony segítője minden szempilla stylistnak, aki nagyon egyszerűen megoldja az irritáció problémáját a szempillaragasztás során.
  • Környezetének nedvesítéséhez egyszerűen rögzítsen egy vattakorongot a védőmaszkhoz, amely kissé nedves. A polimerizáció során a ragasztó felszívja a nedvességet, és nem lép fel irritáció.
  • A nagyon könnyű súlynak köszönhetően a maszkot hosszabb ideig lehet viselni, így védve az arcát. A puha rugalmas pántok nem okoznak kellemetlen nyomást a fülekre.


Használati utasítás:

  • A maszk első használata előtt távolítsa el a védőmatricát.
  • Állítsa be a kívánt hosszúságú gumiszalagokat, és rögzítse egy csúszkával. Helyezze az állára, és állítsa be a gumiszalagokat úgy, hogy viselni tudja.
  • A munka megkezdése előtt rögzítsen egy enyhén megnedvesített vattakorongot a maszkhoz, hogy hatékonyabbá tegye a munkát.

SMART TIPP : A párásítót Ön és a ragasztó gőzökre érzékeny ügyfelei is használhatják.

SKU MOIST-FACEMASK
GTIN 8596342049064
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions